Brief aan mijn zoontje

Mooi verhaal over aandacht voor……?

Geen verhaal van mijzelf maar van een medeblogger.

Stukkie lezen?

Lieve boef van me,

Weet je nog? Afgelopen maandag? Het was een stralende dag en we waren aan het volleyballen in de achtertuin. Jij en ik samen tegen je zusje aan de andere kant van het net. Ik had beloofd om die dag veel met jullie te spelen omdat ik de vorige dag geen tijd voor jullie had. Ik weet hoe je kunt genieten van balspelletjes in de achtertuin. We waren net lekker bezig toen ik mijn broekzak voelde trillen. Mijn mobieltje. Ik keek naar het berichtje dat binnenkwam en de bal viel op de grond. En je had gelijk. Het was een bal die ík had moeten hebben.

Grote mensen zijn soms vervelend. Net zoals jij wel eens meer aandacht hebt voor een tekenfilm van Tom & Jerry terwijl je eigenlijk aan tafel moet, hebben wij soms teveel aandacht voor de iPad en de telefoon. Ik zag daar deze…

View original post 301 woorden meer

Gepubliceerd door

Frans

Ik vind het leuk om te schrijven. Ik schrijf het liefst verhalen. Verhalen over hetgeen ik zelf beleefd heb. Maar ook verhalen die geïnspireerd zijn op bijvoorbeeld foto's of andere observaties.

One thought on “Brief aan mijn zoontje”

Een reactie stel ik zeer op prijs

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s